Penny 11 år, svart hål och Grizzlys man

Jag måste j börja med att gratta Penny på sin födelsedag här också, även om det är ett par dagar i efterskott. Hon fick självklart grattis-snarra och extramys på den rätta dagen. ♥ 11 år ung, och inte ett endaste grått strå på näsan! Bild från en prommis i Ö-vik i helgen.

Hoppträningen i söndags blev inställd, så istället löslongerade jag Grizzly med ett sockerbitshinder uppställt som lite extra gympa. Sen blev måndagen en vilodag, för hans ägare låg och kravlade i ett svart hål… Det var längesen jag hade sånt hemskt migränanfall. Från morgon till kväll kunde jag inte röra mig. Mörkläggningsgardinerna neddragna, stängda dörrar och inne i en smärtsam dimma i ett helt dygn.

Resten av vecka 21 känns också lite preliminär för Grizzlans del, men vi ska försöka få till en blandad kompott av trimpass och uteritter och nåt jobb från marken, som vanligt. 🙂

”På-plats-flätor” fick G i fredags, men de var inte ”på plats” så länge 😛

Grizzlys man har jag börjat ta tag i inför en kommande tävlingssäsong. Den svarta delen av hans man är väldigt tjock, så jag tänker försöka tunna ur den lite pö om pö ett tag och försöka hålla efter sen. Där den är som tjockast vill den dela sig och hänga över på andra sidan också, så därav försöket med ”hålla på plats-flätor”. Som sagt, det gick sådär då det efter två dagar i Ö-vik var två fjuttiga flätor kvar, haha. Nåväl, skam den som ger sig. Den får vara något längre fram tills det närmar sig tävling i alla fall. Den ger ju lite hjälp mot flugorna och har även lite lättare att hålla sig på en sida om den är längre.

Elaine vs Grizzlys man = 0-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.