Mot Ö-vik och nervöstaggad för hoppträning på söndag

Gladfisen i sin nya trädgårdsstol

Fredag igen och det är dags för ett dygn i Ö-vik hos Arwins farföräldrar. Jag får hjälp av medryttaren både fredag och lördag med skogsturer för Grizzly, men jag är tillbaka på söndag och siktar på att vara med på hoppträning på klubben igen då. Det är nu över 1,5 månad sen senast vi hoppade (!) så jag känner mig nästan lite nervös. Vi får ta det lite lugnt och hitta tillbaka till känslan igen. 🙂

Igår efter Arwin somnat hann jag bara en snabbis till stallet för att pyssla om G, men det känns alltid skönt att titta till honom själv och gå igenom honom även när han har vilodag. (Även om det alltid är folk på gården som har span på alla hästar, vilket är SÅ skönt)

Önskar en trevlig helg till er som läser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.