Tävlingssäsong och blivande ponnymamma

Uteritt / promenad med familjen.

Ledig dag med väder on point igår. Efter mysmorgon hängde A och A med till stallet och gjorde mig och Grizzlan sällskap på en skogstur. ♥ På väg hem fick Arwin sitta upp framför mig och skritta några steg. Han älskade det! Hoppas hans entusiasm håller i sig så jag så småningom får bli ponnymamma. #lifegoals 😉

Jag måste åka och prova ut nån lek-/ridhjälm till honom så är han fit for fight att börja ”ridskolan”.

Idag ska jag longera Grizzlan. Vi hoppas kunna vara med på träning på söndag, men det är inte helt 100 ännu. Man fick ju glädjande nyheter här om dagen att tävlingarna öppnar upp fr.o.m. 1 juni! Wohoo! Dock vet jag inte om det anordnas någon tävling som passar oss i närheten innan augusti. Nu har man en ännu godare morot till träning i alla fall! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.