Vårdusch och lerbad


Det blev ett tufft dressyrpass för oss igår och jag gissar att det känns i Grizzlans rumpa idag. ♥ Vi hade hjälp från marken av Lina och övade vidare på växlar i alla gångarter. I övergångar ner till skritt måste jag vara noggrann med att rida fram i övergången så han inte får en ”tomgångsdipp” i första par stegen. Små saker som gör så mycket i ett dressyrprogram! I galoppen lyckades vi samla mer än jag kan minnas att vi nånsin gjort, så det känns så roligt att känna att träningen går framåt. Min DYRA ponnyhäst. ♥

Han fick efter träningen ett riktig vårdusch, med schampo och allt, så han faktiskt var vit igen – för en stund… uppskattningsvis ca 5 minuter – innan han fick gå ut i hagen och ställa ordningen tillrätta igen med ett lerbad. Noggrant rullade och gnussade G in sig så inte ett vitt strå syntes på hans ben. Bildbevis nedan.

Nu väntar uteritter ett par dagar för G och här hemma blir det fullt upp hela helgen, förutom en ”vilodag” med jobb på fredag. 😉

Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.