DJI Osmo Action istället för Go 2

DJI Osmo Action (produktbilder lånade från Scandinavianphoto.se)

Min söta lilla Insta360 Go2 som jag beställde för två månader sen blir inte min. 🙁 Jag gav upp och avbeställde ordern eftersom det tydligen är stora förseningar med tillverkning och leverans från leverantören. Så trist! Jag vill verkligen ha en kamera att lättsamt kunna ha med mig i sommar så jag har nu beställt, och redan fått levererad, en sån här liten kamrat – DJI Osmo Action. Den är i storlek som en GoPro och ska väl vara likvärdig den (GoPro Hero 9) i mångt och mycket.

Jag har inte hunnit premiärfilma nåt än, men till helgen tänkte jag testa den lite! Den kommer inte vara lika lätt och liten att ha med som Go 2 tror jag, men med lite vana och om den funkar bra så tror jag ändå den blir ”värt besväret” att ta med. 🙂

 • 1/2,3-tums 12MP CMOS-sensor
 • Dubbla LCD-skärmar
 • Bildvinkel på 145 grader
 • Vattentät ned till 11 meter
 • Upp till 4K/60p i 100Mbps
 • 8x slowmotion i 1080p
 • RockSteady, elektronisk bildstabilisering
 • Slutartider från 2 minuter ner till 1/8000 sekund
 • HDR-video
 • D-Cinelike bildprofil
 • RAW-format för stillbilder
 • Använder microSD-kort
 • Batteritid på upp till 135 minuter vid filmning i fullHD och 63 minuter i 4K

Grizzly hade vilodag igår och fick stå en bra stund med spikmatta över rumpan medan jag ryktade och pysslade om honom. ♥

Avslutar med ett låttips. Senaste singeln från Kip Moore – Good Life!

Nysläppt låt från en av mina favoriter, Kip Moore!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.