Hästhelg, utflykt och tungbett och v. 19

Kvällsjogg i solnedgången ♥

Vilken fullspäckad, hästig och bra helg jag haft. Tack alla inblandade. Mellan allt ”hästigt” har vi gjort ett riktigt ryck på Loftet och dammsugit, skurat, bäddat säng, monterat bäddsoffan och påbörjat piffning. Det är i stort sett färdigt för premiärboende nu till helgen då bror med familj kommer och hälsar på. 🙂

Helgen i korthet. Fredag: Lunchrast i stallet med longering av Grizzlan. På kvällen en snabb sväng iväg ”granngårds” för att kika på Idas och Mannes dressyrträning.

Lördag: Fölmys. Utflykt till Stornäset här på ön med gofika. Trimpass i kvällssol på fläcken.

Söndag: Fölmys med lite hanteringsträning medan Arwin sov sin tupplur. Kvällsgymnastik hos Grizzly där jag stod på marken och medryttaren fick testa ta några språng på honom. 🙂

All övrig tid har varit familjetid som tyvärr avslutades med en liten olycka igår vid nattning… Arwin är oskadd, men hans mamma har bitit sönder tungan och är öm och svullen så det gör ont att prata. (skönt för många) 😉 Men vad hände då undrar ni? Jo, jag skulle bocka mig ner i hans spjälsäng och pussa honom på pannan godnatt där han satt… då gjorde han plötsligt ett hopp rakt upp och skallade mig underifrån under käken så jag bet mig själv i tungan – rejält. Ni som har hundar har säkert sett när de råkat bita sig nån gång, alt. i slagsmål råkat få ett hack i tungan. Det B L Ö D E R duktigt… Haha, det ska alltid vara lite drama och actionkryddat i livet verkar det som. Inte ens en söndagskväll går man säker. 😉

Grizzlys planering för vecka 19

Måndag: Vilodag

Tisdag: Dressyrtrim på ridbanan

Onsdag: Uteritt

Torsdag: Uteritt / Utflykt med Ida och Manne?

Fredag: Longering alt. uteritt

Lördag: Jogg på ridbanan

Söndag: Hoppträning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.