Vilodag med intervaller + en kväll med Ida och Manne

Nu har Grizzly fått nygamla kompisar i sin hage. Det innebar ystra kusar ett tag precis vid hopsläppet, men ganska snart var det ro kring matbordet. Alla hästarna blev ju livrädda när de råkade bränna ett par kalorier i onödan. 😉

Det här gänget ska gå tillsammans även på betet i sommar så då kommer betessläppet mest troligt bli ganska lugnt i alla fall. 🙂 I övrigt hade G en vilodag igår, men som sagt med egna intervaller i hagen. Idag ska jag longera honom inför helgens ridning. ♥

Sent igår kväll var jag och hälsade på Ida och Manne och hjälpte dem lite under ett pass. Se så Manne börjar se maffig ut! Detta är en väl utvald print från när jag filmade dem, men på det stora hela börjar han växa ur valpstadiet nu. Hör du Ida, nu har du ingen bebishäst längre… 😉 Heja er!

Långbent ekipage, både häst och ryttare. ♥ 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.