Inställt

Min 1 april-luring

Den 1 april lade jag ut en drömmig nyhet på Instagram om att jag köpt en åring som skulle flytta hem till mig i sommar. Jag önskar det var sant, men det var bara min 1:a april-luring som många svalde med hull och hår, haha! Jag fick till slut lägga ut en ”återkallelse” eftersom min inkorg blev översvämmad av frågor och seriösa gratulationer om mitt köp! 😛 (Den här godingen finns på Hästnet i alla fall och bara på hans blick och uttryck ser han ut att bli en riktig prins när han blir stor!) 🙂

Påskdagarnas plan för Grizzly har blivit inställda tyvärr. Medryttarna har haft andra påsksysslor för sig och jag själv är ur funktion, igen. Till veckan ska jag försöka få en tidbokning hos läkaren så jag får en spruta i leden igen. Det här går inte. Såhär dålig var det längesen handen var, trots ”dåliga dagar”. :/ Så det blir lite påskvila för min fläck. Vi får göra comeback så snart jag kan.

Jag ska ta mig till stallet senare idag och låta honom jogga lite lös på ridbanan i alla fall, så han får bränna nån kalori. Det är bara att försöka göra det bästa av situationen.

Arwin har fått sitt livs första påskägg i år i form av ett litet påsk-kinderägg. (hans mammas favorit) 😉 Det gick hem hos lilleman i alla fall, men nästa år kommer jag nog inte undan med att sno och äta upp drygt halva av hans ägg, haha. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.