That time of year…

Gårdagens Grizzlan…

Det är tur att han verkar tycka om det och njuta, annars hade den lata Elaine vunnit och haft någon form av skaltäcke på just nu. Det är ju ”den tiden på året” nu med både pälsfällning och leriga hagar. Grizzly var helinpackad igår när jag kom till stallet, ja ni ser ju på bilden – ena sidan, som en skitig och ruggad rotborste. Gaah.

Man har dammlunga innan man ryktat färdigt och ändå har hästen en slags gråbrun ton och ser långtifrån ren ut…

Det låg några bommar och ett minihinder framme i paddocken igår, så jag valde att löslongera Grizzly. Han är så himla gullig som väljer själv att ta hindret (30 cm) då och då bara för att det är skoj. ♥

Jag HOPPAS att G inte är lika lerinpackad ikväll när jag kommer till stallet, för idag är det dags för ett uppsuttet pass. 🙂

Just ja. Testar med en efterlysning här. Jag håller på att försöka leta fram mina extra par stigbyglar till min numera ”uterittssadel”, men hittar dem inte. Jag har nån slags minnesbild att jag kanske lånat ut dem, ett par svarta komposit plaststigbyglar – är det någon av mina hästvänner som känner igen att de lånat dem av mig, haha? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.