Ponnyvildhästen och det som göms i snö…

Nöjd Grizzlan efter en jogg på lina. ♥

Vildvuxen och lite härjad. Det är looken som min fläck oftast satsar på som den ponnyvildhäst han är. 😉 Men igår fick han en liten man-makeover steg 1 i alla fall. Att klippa manen är alltid en process, så steg 1 ser helt ofta helt galet ut dag 2, när man ser så spröt som letat sig fram och behöver jämnas till i steg 2. Den svarta delen av manen, särskilt i mitten, är tjockare – så där skulle jag egentligen behöva rycka och tunna ur manen en del – men det fixar inte mina händer just nu. Jag tar det när dagsformen tillåter.

Veckoschemat sa ett lugnare pass på lina igår och det var precis vad han fick. Ridbanan har tinat fram och var riktigt fin, så G joggade 20 min i alla gångarter och frustade förnöjsamt. ♥ Han slappnar verkligen av och stretchar överlinjen och jag får se så han ser fräsch ut i alla gångarter. Win, win.

Ikväll väntar hoppträning och premiärträning i nya sadeln! 😀 Jag har preppat mig själv med tabletter till frukost för att vara ”i form”.

Penny Penntroll Rodin, hon med svart bälte i gos och mys.

För övrigt har jag haft en ovanligt lugn helg och fått lite nyttosaker gjorda. Hundarna har njutit av min odelade uppmärksamhet och den ovanliga tystnaden här hemma, haha. ♥

Igår förmiddag gick jag en ”det som göms i snö… – runda” på den framtinade gräsmattan och samlade ihop ett helt gäng påsar. Det blir en till sån runda idag så tror jag vi är ikapp med vinterns gömmor sen. 😉

Sent ikväll kommer A och A hem, äntligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.