Utflyktsridtur i solnedgång

Manne och Grizzlan. Poolers.

När jag inte hade nån tid att passa igår kväll, ensam hemma som jag är, så lastade jag Grizzlan och åkte bort till Idas stall för en gemensam uteritt igår kväll. 🙂

Det blev en mysig ridtur med lite spännande inslag av både vårens första motorcyklar och vinterns sista skidåkare. De sistnämnda höll på att skrämma livet ur Grizzly, haha, så jag fick kämpa lite för att hålla oss kvar på vägen. Vi var halvt i diket ett par gånger och jag kan knappt minnas att han känt sån lätt framdel på honom nånsin, haha! Det var galopp på stället med sprattlande framben som aldrig förr. Nu vet jag att det finns i honom, nu gäller det bara att få till det där på ridbanan! 😉

Tillbaka vid stallet men fortfarande lite misstänksam på de oberäkneliga omgivningarna på den här delen av ön… 😉

Att Grizzly skulle vara den ”gamla trygga” hästen var ju planen, men Idas Manne var nog den som tog det hela med mest ro. SÅ duktig liten 4-åring! De verkar komplettera varandra bra i alla fall som uterittskompisar, för när han t.ex. tyckte några vattenpölar var läskiga att gå i så traskade Grizzlan helt obrydd igenom före honom. ♥

Tack Ida för mysig kväll! Det där får vi göra till en vana.

Idag väntar sadelprovning i Njurunda, wohoo!

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.