Vårkänsla och tack Arwin…

Igår hann jag till stallet och rida innan solen gått ner för dagen. Underlaget är inte topp än, så jag red ett lugnt lösgörande pass med mycket skritt och endast lite trav och galopp. Därefter fick Grizzlan gå ut helt nakenfis och det är ett riktigt vårtecken om nåt. 🙂 Så blött och lerigt som det är nu lär G se sådär lagom fin ut med helinpackning av både det ena och det fjärde…

På väg hem sen får jag ett samtal av A som låter uppgiven och rådvill, haha. Vår lilla virvelvind, Arwin, hade varit i farten och i ett oövervakat ögonblick satt sin prägel på vår heminredning. Tack Arwin…

Permanent spritpenna i ett abstrakt mönster. Fint!

Vi har försökt med diverse husmorstips för att få bort konstverket, men produkten håller vad den lovar. Den är permanent. OM nån har ett oslagbart trolleri-tips så är det varmt välkommet! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.