Drömsadelprovning inbokad

Det är fredag, solen skiner och jag har precis fått chans och bokat in att vara med på en drömsadelprovning med Grizzly! En bra dag! 😀

Vad är det för provning undrar ni då kanske? Jo, det är Lead Sports som kommer upp hit till sundsvallstrakten i slutet av nästa vecka, så jag högg direkt chansen att få vara med. Av de sadlar jag testat på G så är det just såna här med bredare anläggning, bredare paneler, som har legat bäst på honom. Jag har själv provridit i en CWD tidigare och jag längtar till att prova flera. 😛

Det kommer finnas både CWD och Butet för oss att prova, så det här ska bli SÅ spännande!

I helgen väntar liten träff med Ida imorgon, hoppträning på söndag morgon och i övrigt familjemys och fix här hemma.

Önskar alla jag känner och inte känner en riktigt skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.