En sen födelsedagspresent till mig själv!

Titt. Har ni sett något så gulligt? Det är ju nästan så jag måste döpa den. ♥ 😉 Jag har idag klickat hem en sån här sötnos, en Insta360 GO 2, som en sen födelsedagspresent till mig själv!

Det är en liten actionkamera, som jag enkelt kommer kunna använda både för att fånga stora som små stunder med Arwin och familjen, och med Grizzly och våra äventyr – i alltifrån vardag, träning och tävling. 😀

Valet föll på den här eftersom den verkar vara så himla smidig och lätt att ha till hands så man faktiskt kommer ta sig för att använda den. Den har en magnet på baksidan av den lilla kameran så man kan sätta fast den lite varstans, inklusive på sina kläder, med hjälp av ett magnethalsband som man har under.

Vilka vill följa med på ridturer? 😀

Apropå ridturer så gick allt toppenbra med gårdagens provridning av ”medryttare 1”. Ikväll är det dags igen och likaså imorgon. Det här börjar kännas lite som att jag anmält Grizzly till ”The Bachelor”, haha! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.