Hopp, reunion och v. 11

En efterlängtad reunion igår, Idan och jag på samma träning igen! 😀

En liten reunion, men med stor betydelse, skedde igår kväll. Idas långbente, Manne, och min kära köttbulle, Grizzlan, var tillsammans igen – på hoppträning dessutom! ♥ Manne, som nu är 4 år, har börjat skolan på allvar och han skötte sig jättebra på sin första skoldag. 😉

Grizzly var en liten knubbig stjärna som vanligt om ni frågar mig. Jag jobbar vidare med mitt självförtroende och fick bra känsla över några hinder i alla fall! Försöker rida på och verkligen hitta ett bra framåtläge till hindren. Det är bara att snickra vidare. G räddar mig hela tiden och hoppar oavsett hur dåligt läge jag lägger upp till. Bästa fläcken. ♥

Det vi tar med oss som ett stort plus från gårdagen är en betydligt bättre hopp-galopp. Det kändes lätt över hindren och jag vågade tänka bättre framåt som sagt. Heja oss!

Små snuttar från träningen här nedan från Instagram.

Små titthinder var inga problem. 🙂

Den här kommande veckan ska Grizzlan få träffa sina potentiella medryttare. Tjejerna kommer var och en på varsin dag måndag till onsdag för att provrida. Utöver det hoppas jag på bra ridunderlag så vi får till en bra träningsvecka. 🙂

Måndag: Uteritt

Tisdag: Uteritt

Onsdag: Uteritt

Torsdag: Vilodag

Fredag: Trim i ridhuset?

Lördag: Longering

Söndag: Hoppträning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.