En skön lördag

Min storpojke ♥

Lillfjärten och jag har haft en lugn förmiddag. Pappan är och åker skidor medan vi myser här hemmavid. Arwin sover just nu lunch och jag låtsas köpa fler hästar på Hästnet… 😀 Sen ska vi se mellofinal och käka snarra tills vi mår illa. En skön lördag!

Jag och Grizzly och våra stallkamrater Lina och Love var igår till klubben och red en kvällstrim i ridhuset. Vi jobbar vidare med att bättre kunna reglera galoppen och att jag ska få tillbaka honom mer på bakbenen. Vi hamnar gärna i en bekväm comfort-zoon och det är inte där man utvecklas. Men det känns som det händer saker hela tiden, även om de kanske är små, som tar oss framåt. 🙂

Idag får G gå ut på en lugn uteritt och sen väntar hoppträning imorgon igen. Till veckan kommer våren! Så ni vet. 😉

Världens suddigaste print från vår instagram-händelse, haha. En suddig men fin fläck! 😉

https://www.instagram.com/stories/faldarello/2528283471799828282/

På tal om suddiga filmer och prints. Jag vill ha en riktig, men liten, actionkamera som jag lätt kan ta med och filma vår träning på egen hand. Lagt till önskelistan.

Grizzlan och hans stora kompis, Love, på väg hem från träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.