Puts, vädrets makt och Ole Dole Doff

Bild från vår debut, 80 cm. Fina framben! ♥ Hoppas på lite nya bilder snart.

Vädrets makt alltså. Den här veckan har hittills varit väldigt lugn för min ponnyhäst. Ompyssling, promenad och dubbelvila… Men ikväll kommer vi förhoppningsvis iväg för en jogg i ridhuset.

Självklart var jag tidigast i klassen med att ta av snösulorna i år. Jag hade tänkt att det var vår nu, men icke! Redan igår hade G styltor när han kom in från hagen. Men jag tänker att det bara handlar om dagar innan det är bart/is igen, tror ni inte?

Igår fick istället Grizzlys utrustning lite extra omvårdnad. Jag håller ju på och se över lite allt möjligt i vår rigg, men än så länge måste vi vara rädd och ta hand om det vi har. 🙂

Till veckan har G uterittsdejter med alla tre tjejer som vi träffat som medryttarkandidater. Såna supertjejer alla tre, så eftersom det är lika viktigt vad de känner om Grizzly och upplägget – så ska de få ta var sin tur till veckan och sen säga om de fortfarande är intresserade. Om alla tre är det blir det Ole Dole Doff. 😉

Klassiskt klinker tycker jag är fint!

Trevlig helg till alla jag känner och inte känner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.