Lyxproblem…

Bild från en avslutad tävlingsdag i oktober 2020

Som jag nämnde har jag fått oväntad stor respons på min medryttarjakt. Jag valde ut tre tjejer att träffa och prata med, och som såklart får träffa Grizzly. Det är ju viktigt att det ska klicka åt båda håll! 🙂

De två som jag redan träffat låter som toppentjejer och jag har ingen anledning att tro att tjejen jag ska träffa ikväll inte är det heller. Så, OM nu alla tre säger att de vill vara medryttare – vem tusan väljer man? Ett lyxproblem, minst sagt, men ändå svårt!

Jag har försökt vara tydlig med att jag är så aktiv jag kan vara med Grizzly och vill fortsätta sköta träning och tävling själv på honom. Så det är uteritter till motion på vardagar jag behöver hjälp med. Men med det sagt så tycker jag bara det är skoj om den som är medryttare såklart också kärar ner sig lite i Grizzly och gärna kanske tar ett pass då och då när jag själv inte kan, eller liknande. Jag och Grizzlan söker helt enkelt en kompis som förhoppningsvis tycker det är skoj att hänga med oss och kanske vill hänga med ibland på tävlingar osv. 🙂

Följetongen fortsätter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.