Hoppträning och bra dagsform

Grizzly kändes mjuk och fin och sådär precis lagom ”tempererad” igår på träningen. ♥

Vips så känns min handled mirakulöst bättre igen! Wohoo! Från att inte kunna använda den i tre dagar till att den är tillbaka i bra dagsform igen är SÅ skönt. Jag har t.o.m. avbokat behandlingen imorgon för att jag inte vill riskera att få en reaktion igen. Särskilt när jag ska vara ensam med Arwin på onsdag och ett par dagar veckan därpå när A är på tjänsteresa.

Igår var Grizzlan och jag på hoppträning igen. Det var första gången jag hoppade G med hackamore och det kändes ganska bra! Det tar ju lite tid att vänja sig vid lite annorlunda typ av ridning, men vi kan vara nåt bra på spåren här, haha. 😉

Suddig print från en liten Instagramfilm av Ida. Grizzlan hoppade som vanligt fint! ♥

Den här veckan är jag rädd blir ganska lugn igen för Grizzlans del, eftersom vi är i en såndär mellanperiod vad gäller underlag igen. Men vi försöker göra vårt bästa efter de förutsättningar som ges. Möjligen möbleras planerna om efter väder, men cirkus såhär kommer fläckens vecka se ut;

Måndag: Promenad för hand ca 45 min

Tisdag: Jogg på ridbanan

Onsdag: Vilodag

Torsdag: Longering eller tömkörning

Fredag: Trim i ridhuset

Lördag: Uteritt

Söndag: Hoppträning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.