Trick och tack

Pusstricket sitter! 😉

Hörni, tack för snällt pepp. Life is a rollercoaster, you just gotto ride it – right? 🙂

Handleden känns faktiskt något bättre idag och redan igår kväll tog jag mig till stallet och kunde ta hand om Grizzlan med en stunds löslongering som lätt motion. På tisdag till veckan ska jag få en spruta direkt i leden igen. Jag måste säga att de är riktigt bra på medicinavdelningen här i Sundsvall och blixtsnabba att svara på 1177.

Något jag inte gjort så mycket med G, ännu, är trickträning. Det trick han kan är ”puss” och det sitter som ett smäck. (Egentligen ett sötare sätt att tigga, haha) 😉

Men, target- och klickerträning har jag ju använt massor vid inlärningsfasen för hundarnas träning och tänkte att jag ska ta mig tid att testa det mer med Grizzlan också i arbete från marken. Bara de kommer in i tänket så brukar det gå ganska fort! Det är ju så självbelönande som det kan bli, vilket brukar vara populärt. ♥ Man får tänka sig lite för innan bara, så man inte börjar få något beteende som man inte tycker är så önskvärt som ”tiggning = titta vad jag kan, kan jag få en belöning nu?” 😉

Här hemma är det för övrigt tossiga töser just nu… löpstuga och sprittande hormoner. Gamla Penny är som en unghund igen. ♥

Snart kommer Grizzlys ljusa sommarfärg fram igen. Längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.