Låg

Bild från en av Ö-viks fina platser. Här med alla hundar, inklusive min saknade Fendi… ♥

Jag är ledsen att det så ofta blir klagoinlägg och en massa harvande om min RA. Jag har sagt det tidigare många gånger, men först och främst är det här liksom min egen kom-ihåg-bilder-dagbok, och jag har hittills haft stor nytta av att kunna se när och hur allt hänt och vilken dagsform man haft vid mina läkarbesök. Då bläddrar jag snabbt fram den info läkaren efterfrågar med datum osv härifrån bloggen. 🙂 Men jag förstår att det är ett trist och tjatigt tjat för er som läser.

Just nu är jag låg och allt känns trist. Handleden känns som den är av, och jag har problem att utföra många vardagliga sysslor för mig själv och att t.ex. klä Arwin just nu är en omöjlighet, vilket slår ner mig mest av allt…

Jag kan som ni förstår heller inte ta hand om Grizzly på det sätt han förtjänar. Det är tur och en räddning att han är uppstallad på ett fullserviceställe så det går ingen nöd på honom, men träningen och den extra ompysslingen uteblir ju tyvärr när det är såhär pass illa. 🙁

Nyss skrev jag till medicinmottagningen igen och hoppas få en spruta i handleden igen, i hopp om att det ska hjälpa något.

Längtar till jag har nåt KUL att skriva dagbok om igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.