Ner som en pannkaka

Jag, som senaste två veckorna känt mig bättre i hela kroppen än jag gjort på drygt ett år, har sen igår fallit platt som en pannkaka igen. 🙁 Magkatarr från hell dök upp från intet igår och imorse när jag vaknade hade handleden svullnat upp och är i stort sett obrukbar igen.

Hoppträningen igår kväll fick jag ställa in och nu är det återigen en väntanslek innan jag vet att kroppen ”funkar” igen. Grizzly har en inbokad tid med Lisa ikväll som ska ge honom en behandling. Det kommer fläcken gilla. ♥ Det var ju nu flera år sedan Lisa behandlade honom så det ska bli skoj att se vad hon säger om hans lilla kroppshydda. 😉 Vilket som blir det väl bra tajmat nu att han får ta det lite lugnt efter behandlingen när jag ändå är ur form…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.