Markarbete och fallna lockar

Gårdagens Grizzly på Färsta, redo för träning

Markarbete i form av massa bommar stod på schemat för gårdagens träning. Grizzlan bar en CWD-sadel som jag fått låna av Lina i stallet (TACK!) och även fast det inte var direkt nån hoppning mer än galopp över upphöjda bommar på volt, så hann jag känna hur stadig känsla man fick i den. När jag ställde mig lätt sits så var jag i balans, jämfört i min sadel där jag ”måste hålla balansen” – om ni förstår hur jag menar.

Nu vet jag vilken känsla jag vill hitta i min nästa sadel i alla fall, oavsett vilken det blir. Det måste ju såklart vara en sadel som passar Grizzlan bra först och främst. Det är som alla säger med sadlar. En djungel…

Den här veckan ser ut cirkus såhär för fläcken;

Måndag: Skrittas/promeneras ut ca 45 min

Tisdag: Tömkörning

Onsdag: Jogg på ridbanan (testa att rida på hackamore)

Torsdag: Vilodag

Fredag: Trim i ridhuset på Färsta

Lördag: Uteritt

Söndag: Hoppträning

Vädret ser ut att bjuda på bra precis allt möjligt den här veckan, så jag får såklart försöka anpassa efter väder lite grann – så inte ridbanan plötsligt ser ut som en hockeyrink eller pool. 😉 Snö, regn, stor sol med 8 plusgrader – alltsammans i en salig blandning hela veckan.

Arwins första fallna lockar. 😉

Arwin har ett ganska bångstyrigt hår med cirkus 48 virvlar, ojämn längd överallt och massa lockar. En del av håret har börjat störa honom och falla i ögonen, så i helgen fick några hårtussar falla för saxen. Det blev ett hemmafix av mig, så ser han extra galen ut i frisyren nu så är det mitt fel. 😉 Men han har inga hårtestar i ögonen längre i alla fall! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.