På bättringsvägen

Dagens fläck

Idag tog jag min lunchrast i stallet. Skönt att ha så nära till stallet att det tar 5 min med bil. 🙂

Senast jag kollade Grizzlan på lina var i lördags och då var han märkbart öm och därmed halt på sin onda hov. Idag såg det mycket bättre ut! Så skönt att han redan är på bättringsvägen. Man vet ju aldrig riktigt hur lång tid sånt här kan ta annars och mycket handlar bara om tur att det inte blir en hovböld av det hela osv. Vi har, återigen, haft tur i oturen med de här trampen då han trampat in kappan precis i tån – och det är inte första gången det händer. Det här är tredje gången faktiskt, men första gången han trampat såpass att det blött och att han blivit halt.

Den här veckan får bli en lugn, löst planerad sådan. Jag tänkte ta en promenad för hand imorgon på ca 45 min – 1 timme och sen testa att tömköra ett lättare pass i alla gångarter på torsdag. OM han ser ut som vanligt då åker jag nog in till ridhuset på fredag kväll om jag får sällskap av stallkompisarna. 🙂

Lillfjärten i sin pappas Patriots-mössa…

Lillfjärten har varit hemma från förskolan i en dryg vecka pga. snorig näsa. Men idag är han tillbaka och ”rastar av sig” lite, haha. Hej och hå vad han har energi och påhittighet till övers… 😉 Tydligen ska det vara utvecklingsdag på torsdag, så då får vi pussla lite igen så Arwin är hemma och ”jobbar” med oss. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.