Grizzly ont i foten och alla hjärtans

Jag är så bortskämd med många hjärtan i mitt liv nuförtiden, men det här är en av dem. ♥ Puss på alla hjärtans dag, Grizzlan! ♥

Den här helgen blev inte som tänkt. I fredags när vi skulle göra oss klara att åka till ridhuset märkte jag direkt på väg från hagen att det var nåt knas med G. Han gick försiktigt och syntes halt bak.

Mycket riktigt hade han gjort sig illa. En tappsko där han hunnit trampa upp tåkappan i tån så det blött visade sig vara orsaken. Hålet är renspolat och skon på plats igen, men även igår var Grizzly ordentligt bakhalt. Jag har kontakt med vår hovis och ska avvakta ett par dagar och hoppas det ger med sig snart. En ofrivillig vila igen, vilket är trist, men sånt som man får räkna med när man har häst…

Gullgullesgullgullunge! ♥

Nu ska jag fortsätta spendera den här hjärtansdagen med de mina och sen så åker jag till Grizzlan och pysslar om honom och bäddar in honom inför kvällen.

Sadeln, hur gick det med provningen av den undrar ni? Nix, den passade inte bra. Letandet fortsätter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.