Sadelprovning igen

En bild från en svunnen tävlingsdag. Grizzlan brukar ofta lämna luft över bommarna, för säkerhets skull. ♥

I helgen ska jag prova en ny hoppsadel igen. En bättre begagnad Prestige Meredith denna gång. Jag har aldrig ridit i en sån själv och har aldrig testat en på Grizzlans rygg heller, så det är lite av en chansning. Men det jag hittat och läst om sadeltypen så KAN det vara nåt för oss. Håll tumme. 🙂

TACK för alla grattishälsningar på min födelsedag igår! Jag åt tårta både till lunch, middag och kvällsfika. Helt enligt Roddans kostcirkel. 😉 Mums.

Ikväll åker jag och stallkompisar till Färsta ridhus igen för fredagsmys med våra pållar. ♥

Önskar alla jag känner och inte känner en trevlig helg i solen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.