Lägenheten klar för uthyrning och min lilla stjärnryttare

Köket

Nu är lägenheten på vår tomt klar för uthyrning. Den blev egentligen klar innan jul, men vi har klurat och klurar fortfarande på om vi ens ska hyra ut den, haha. Det gäller att vi hittar någon som är skötsam, trevlig och ännu mer skötsam. 😉 Lägg därtill icke hund- eller barnrädd, för den boende lär möta både och på tomten lite nu och då!

Vi ska mäta upp den ordentligt, men gissningsvis är den ca 45-50 kvm stor – fördelad på 2 rum och kök samt ett litet badrum och egen uteplats. Väldigt närliggande busshållplats och centralt läge på ön.

Känner ni som läser någon som letar boende, kanske för en kortare eller begränsad tid? Hör av er till mig!

Vardagsrummet med kamin (härifrån ser man köksgolvet och sen in till sovrummet längst in i lägenheten)
Till vänster av byggnaden ser ni lägenhetens ingång samt uteplats. (dörr till uteplatsen även från vardagsrummet)

Nog om det nu. Titt istället här på min lilla mini-stjärnryttare, Arwin! ♥ Igår efter avslutad arbetsdag åkte vi hela familjen till stallet och tog en ca 45 minuters prommis med Grizzly längs plogade skogsvägar. Efteråt klappade Arwin, som satt i vagnen, Grizzlys mule en lång stund och inte ett öga var torrt. ♥ Självklart fick han en liten sittstund på sin häst, till sin mammas stora förtjusning och till sin pappas stora skräck. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.