Ny bil, behov av nytt körkort och vecka 5

Bild från gårdagens löslongering

I helgen slog vi till! En Passat Alltrack årsmodell 2018 är nu i vår ägo och det känns helt fantastiskt, snudd på ofattbart! 😀 Det är det absolut nyaste och fräschaste bil jag någonsin haft och den första med fyrhjulsdrift. Mums. Min gamla trotjänare, Volvon, får stanna kvar i familjen så länge den ”lever”. 😉

Nu är jag i behov av ett nytt körkort för att få köra mitt nya ekipage då jag ska dra Grizzlan i sin taxi. 🙂 Någon som kan rekommendera en körskola som är bra här i Sundsvall? Jag tänkte göra det lättsamt för mig att boka genom en körskola, så man får låna ett färdigt ekipage där last och framkörning till körprovet ordnas av dem.

Till helgen hoppas jag få tid att koppla för min transport och fräscha upp mina backnings- och manöverskills innan jag ringer och bokar tid.

Grizzlys plan för vecka 5:

Måndag: Löslongering

Tisdag: Jogg på ridbanan

Onsdag: Uteritt med trim och tempo

Torsdag: Vilodag med ompyssling/massage

Fredag: Uteritt (Anna)

Lördag: Jogg på ridbanan eller tömkörning

Söndag: Hoppträning?

Arwin var såklart med i helgen när vi tittade på salubilar. Kyligt till tusen var det hela helgen, så även fast vi skulle vara inne i bilhallar rockade han i dubbla mössor och pantalonger som han fått av sin mormor. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.