Säsong för BRA uteritter och tid hos fysioterapeut

Bild efter ridturen i söndags. ♥

Okej, nu ska jag erkänna en grej. Det finns EN sak som är bra med vinter OM det är ordentlig vinter med snö… och det är att uteritterna kan ridas på perfekt underlag längs byvägarna. Jag hade samma lyx förra vintern när vi stod i Skule. SÅ bra!

Anna ska rida ut G idag, en lite lugnare uteritt efter gårdagens trimpass längs vägarna. Vi var 4 ekipage från stallet som gjorde sällskap. Skoj! 🙂

Grizzlan blir taggad och stark när man rider tillsammans med flera och där han känner igen att man har fått springa fort tidigare. Därför är det viktigt för mig att det inte blir såna pass varje gång. Då har jag ingen fungerande broms kvar och all lydighet som man genom åren lyckats få dit är som bortblåst. (ni som kände Grizzly som 4-6-åring minns kanske hur det var då, haha)

Igår red vi massa övergångar istället, i alla gångarter och ända tillbaka ner till halt vissa gånger. Super!

Idag ska jag till fysioterapimottagningen på sjukhuset för första gången. Man vill tydligen kika lite närmre på min hand/handled eftersom jag har så begränsad rörlighet i den – något som tydligen riskerar bli permanent. Det lät också som att jag kanske skulle ”få” något slags stöd att ha på mig för att minska risken för de ryck och stötar som kan ske i vardagen, t.ex. en viftande arm av Arwin då det känns som min handled går rakt av…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.