Storm nr 2, biljakt och v. 4

Grizzly lipar åt stormen… 😉 (Foto av Lina)

Veckoplanering såhär på vintern blir verkligen preliminär… Under veckan som gick blev vi återigen insnöade ett par dagar plus att vägarna varit hemska så vi tog det kloka beslutet att ställa in trimningen i ridhuset i fredags och hoppträningen i söndags.

Istället har Grizzlan i helgen fått två kondisrundor över norra ön där det är lugnare med trafik. Underlaget är ju helt underbart nu längs de mindre trafikerade vägarna så vi kan ligga och rulla i trav och galopp i långa sträckor. Bra för puffen!

Trots vinter testar jag att planera vecka 4 såhär;

Måndag: Vilodag och ompyssling med lite massage

Tisdag: Uteritt, trim längs byvägarna

Onsdag: Uteritt (Anna)

Torsdag: Uteritt

Fredag: Trim i ridhuset

Lördag: Longering

Söndag: Hoppträning

I lördags var vi och tittade på bilar och vi ska om nån vecka tillbaka och provköra en som var på väg in och som vi skulle få första tjing på. Vi ska även provköra en annan samtidigt så jag hoppas det blir något som passar oss som vi kan slå till på! Jag LÄNGTAR efter 4-hjulsdrift nu. Se här hur min kära vän Volvon fått stå senaste tiden när vi inte kommer upp på vår gård ens…

Bilen ser så ensam ut därnere i kylan. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.