Hovslagare, skrivbordsleverans och träningsdags

Min bästis ♥ (Ärligt stulen bild av Kattis, tack!) 🙂

Titt så fin bild jag fick här om dagen. LillyMaria har köpt en alldeles egen grimma till G som hon använder på honom när hon är där och hälsar på. Man minns själv hur viktigt och roligt sånt var när man var liten! (och fortfarande är, haha) 😉

Igår kväll red vi ut på en ca timmes uteritt i sällskap med Fanny och Paul. Samma sällskap får vi ikväll då det vankas hoppning på Nysäter igen. Det blir spännande att se hur G känns ikväll, för jag har märkt att han fick lite träningsvärk efter studshoppningen i söndags. Det ska bli skönt att få jogga igenom honom ordentligt i alla fall.

Idag blir det faktiskt en dubbeltur till stallet för mig, för vår hovslagare kommer idag vid lunchtid och ska ge Grizzlan fina fötter och vinterdojor.

Idag ska leveransen från IKEA komma också! Det blir fullt upp med att göra i ordning vårt lilla kontorsrum sen. Kul! 🙂 Skönt att ha Arwins hjälpande händer när det är monteringsdags, för han blev ju ett riktigt vässat proffs på sånt under köksmonteringen i somras. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.