Mer tid med Arwin och kvällstrim

Kvällstrim hemma medan ridbanan är fin!

Att jobba hemifrån har både sina plus och minus. Även om jag tagit hem i stort sett hela min arbetsplats så märker jag att just ergonomin har stora brister just nu. I helgen måste vi kanske åka och införskaffa ett riktigt skrivbord, så jag inte sitter som en ostkrok hela dagarna och så jag får bättre avläggningsytor.

Men, förutom det och såklart även att man missar den sociala biten med arbetskamraterna om dagarna, är det många positiva sidor som följer med. Jag får ju t.ex. mycket mer vardagstid med Arwin och det är ett STORT plus! ♥ Sen, eftersom jag sparar in restiden till och från jobbet så hinner jag tidigare ta mig iväg till Grizzly de vardagar jag har honom. Det betyder att jag även hinner hem för att hinna lägga Arwin för natten, vilket jag annars har missat på mina stallkvällar.

Grizzly Rodin var lite olik sig igår, SÅ himla lugn så jag nästan trodde han var sjuk. Han kändes dock sig lik i ridningen, även om batteriet var lite lågt även där såklart – så var han ändå ambitiös och gjorde en hel del som jag var riktigt nöjd med.

Att få ihop galoppen bättre är ju en av våra hemläxor i vinterträningen och igår red jag en övning som jag tror kan bli en vinnare i det jobbet! Jag red över hela ridbanan men höll mig om ni tänker som på ett smalt fyrkantsspår, där jag vid varje kortsida egentligen bara vände upp för ytterskänkeln så Grizzly fick sätta sig på bakbenen ordentligt några steg. Nästan lite ”arbetspiruett-känsla”. 🙂 Även om det är en bit kvar dit, haha. 😉

Ikväll får han en uteritt och likaså imorgon med Anna. Ser redan fram emot hoppträningen på söndag! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.