Hemskickad och dags för Pennys återbesök nr 2

Lillhjärtat äntligen hemma igen!

Idag blev jag hemskickad från jobbet. Från och med nu måste jag jobba hemifrån enligt min chef, även om resten av kontoret inte gör det – än i alla fall. Med den smittoökning som pågår i vår närhet nu och eftersom jag faktiskt tillhör en riskgrupp med min immunnedsättande medicinering känns det bra, även om det blir en utmaning att få till ett bra hemmakontor som funkar.

Med mig i bilen hem hade jag idag mina två stora skärmar, dator, docka, kontorsstol och allt annat småkrafs jag använder dagligen. Det jag saknar är en skrivare, men jag får be mina arbetskamrater i Ö-vik att skriva ut löpande åt mig allt eftersom.

Frågan är om det gamla skrivbordet vi har på övervåningen är för litet som ”riktigt” skrivbord till mig nu, men jag ska testa sätta upp alltsammans i helgen. Annars får jag fixa ett annat bord helt enkelt.

Ordningen hemma är i alla fall återställd så A och A är hemma igen. 🙂 Och strax ska jag iväg till veterinären med Penny för hennes andra återbesök. Jag tycker fortfarande hon ser besvärad ut i ögat, så jag har inte så gott hopp om någon större förbättring tyvärr. Dock hoppas jag få se att läkningsprocessen åtminstone börjat, så är det väl bara att fortsätta behandlingen. Håll tumme, tack.

Önskar alla jag känner och inte känner en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.