100% med djuren och mer hoppträning

100% uppmärksamhet och tid med djuren blir det nu när jag är ”ensam hemma” ett par dagar. Hundarna har ju ganska fullt upp om dagarna med Arwin farandes runt dem hela tiden, så jag tror de njuter av det tillfälliga lugnet som råder. 😉

Grizzly och jag slog följe med våra stallkompisar Fanny och Paul till Nysäter igår kväll. Hoppning/markarbete stod på schemat och det var nästan en månad sen sist G och jag tog några skutt, vilket kändes för mig. Grizzlan däremot var fin och verkade tycka det var riktigt skoj. Han sköt rygg ett par gånger och ville uttrycka sin glädje lite extra sådär… 😉

Övningen igår var ridning på böjda linjer. Nyttigt och roligt!

Fyra, lite kortare, galoppsprång hade vi mellan hindren

I veckan vankas faktiskt mer hoppning för oss! Vi har fått chans att hänga med på träning på Färsta, vår nya hemmaklubb, som vi kommer tävla för fr.o.m. nästa säsong. 🙂

Men först ska G få en lugn uteritt i skogen ikväll och en uteritt med Anna imorgon. Jag tror jag ska lyxa till det för G och även ge honom lite rygg/rumpmassage ikväll, det är han värd. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.