Tårfyllda ögon

Min gopojke ♥

Fikarast och mobilbloggning igen. Det var en tårfylld bilresa in till jobbet imorse… Arwin stod i dörren och vinkade hejdå till mig och jag visste då att jag inte får träffa honom förrän på fredag efter jobbet. Det är en evighet dit! 🙁

A måste jobba i Ö-vik och Arwin får vara med sin farmor om dagarna under tiden.

Eftersom jag nu blir ensam hemma med djuren ett par dagar blir det ett väldans åkande fram och åter från jobbet. Penny ska ju ha sina ögondroppar med jämna mellanrum och hundarna ska såklart rastas ordentligt. Just idag löser det sig okej eftersom A och A inte åker förrän vid 9-snåret. Då klarar hon sig till lunch när jag kommer hem. Nu måste ögat bli bra! Vi går verkligen allt vi kan all in för att hjälpa Penntrollet med att tårfylla hennes ögon med droppar så det ska vara mindre besvärande för henne. Min fina, fina gammhund. ♥

Senare ikväll smiter jag iväg till stallet och deltar i en träning på Nysäter med Grizzlan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.