Vardag i mörkret

Mörkrets tid är här som värst nu. Det finns inte en chans att jag hinner rida under dygnets ljusa timmar på vardagarna, så min pannlampa är just nu ovärderlig hjälp.

Igår kväll fick jag och Grizzly sällskap av vår stallkompis Fanny på sin häst, Paul, och vi tog oss en prick timmes uteritt i skogen. G gick modigt och friskt i täten längs slingrande stigar och det blev en riktigt mysig tur. Vet dock inte om jag skulle uppskatta det lika mycket om jag vore helt ensam… 😉 Det är bara att vänja sig vid en vardag i mörkret igen fram tills våren ”tinar fram” ljuset igen.

Ikväll gör jag sällskap med bl.a. Elin och Cowboy till Nysäter, där vi ska vara med på onsdagsträning igen – dock inte hoppning denna gång. Varannan vecka är det dressyr på schemat och varannan hoppning.

Vardagar då jag själv rider Grizzlan blir det inte någon lång stund jag får med Arwin. Det gäller vardagar generellt eftersom han går och lägger sig ett par timmar efter jag kommit hem från jobbet, men när jag ska iväg och rida förkortas den tiden ytterligare en halvtimme. Det känns riktigt jäkligt, men själva läggningen missar jag ca två dagar i veckan. Därför är det guld värt att ha hjälp av Anna som rider G ett par vardagar i veckan, just för att jag vill hinna vara med Arwin så mycket jag bara kan. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.