Grizzlys mankhöjd och IKEA-besök

Bild från sadelprovningen i lördags.

En fråga som jag får tätt som ofta är hur stor Grizzly är. Jag har alltid svarat ca 160 cm, men har inte vetat helt 100.

För någon vecka sedan lånade jag min pappas mätsticka och gjorde en mätning och han var 159 stolta centimetrar över marken! Så 160 cm med brodd. 😉 Haha, men jag tycker Grizzlan är mycket häst nog att rida, så han hade i mina ögon absolut inte behöva vara högre. Helt perfekt för mig. 🙂 Min ponnyhäst. ♥

Grizzlys mamma var/är ju D-ponny av rasen Zemaituka, så han har ändå blivit ganska stor. Hans pappa var ett polskt halvblod enligt uppfödaren, dock papperslös, och han var tydligen ganska stor – och dessutom skäck. 🙂

IKEA fick ”bjuda” på middag igår och efteråt lät vi Arwin härja runt på barnavdelningen en stund. 🙂 Han hittade en tunnel och hade ordentligt skoj där innan vi lyckades lirka med honom hemåt igen. 😉

Anna tog Grizzlan på en uteritt igår så jag hade vardagskvällsledigt med familjen, men ikväll är det min tur. ♥

1 svar på ”Grizzlys mankhöjd och IKEA-besök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.