Bra dagsform och trevlig helg!

Det är fredag, solen skiner, lönen har landat på kontot, jag är i stort sett helt smärfri idag och har med andra ord en riktigt bra dagsform! 😀

Lägg även därtill att Ida kommer och hälsar på i helgen så vi ska förena lite nytta med nöje. Grizzly ska få prova ett gäng sadlar och sen får vi se om det är någon jag får möjlighet att provrida i. Sen ska han också klippas! Det blir skoj. Det är som ett förvandlingsnummer varje gång, även om det var längesen nu. 🙂

I övrigt ska jag försöka fortsätta göra lite nytta hemmavid. Planscherna som jag beställde har kommit, så de ska jag hämta upp och testa ur de ser ut i sina ramar på väggen som jag tänkt. Här ovan är en av de bilder som jag beställt, min Grizzly fast i lite artsy stil. 😉 Har han inte SÅ snälla ögon? ♥

Önskar som vanligt alla jag känner och inte känner en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.