Kastar in tävlingshandduken

Kramas med min grizzlybjörn ♥

Med läget som det är just nu har jag bestämt mig för att kasta in tävlingshandduken för säsongen. Jag var anmäld till två tävlingar till nu under oktober, en redan nu på lördag och en sista helgen i oktober – men jag har nu återtagit båda.

Kan jag inte göra bra förberedelser för tävling är det inte rättvist mot varken Grizzly eller mig att vara med, så vi nöjer oss över vad vi lyckades med den här säsongen och ser fram emot vad vi kan få till nästa säsong på tävlingsbanorna! 🙂

Penny mår fortsatt bra och är feberfri. ♥ Jag tycker själv att jag börjar må lite bättre också, vilket är så himla skönt även om det är om det är en bra bit ifrån hur jag kände mig i somras när det var som bäst. Tids nog. Tids nog. 🙂

När tävlingsplanerna ändå blev om intet har jag istället bokat så Grizzy får vaccination idag. Jag brukar vaccinera i början av november, när vår säsong ändå är slut för året. Men vad jag sett nu rekommenderas att man ska vaccinera två gånger per år, just för hästar som är ute på aktiviteter – så jag har tänkt att jag ska vaccinera tidigt i vår nästa gång istället, så vi han har färskt påfyllt skydd inför vår ”resesäsong”. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.