Närsta spa

Grizzlan på Närsta spa 🙂

Det blev ett kort ridpass för Grizzlans del igår. Jag stod på marken och såg direkt när G började trava att han inte såg ut som han brukar bak, ytterst lite i ena varvet – men syntes tydligare i det andra varvet. En koll på lina i båda varv bekräftade vad vi sett (och känt) så vi avbröt passet.

Det vi dock hann se var att den lilla orenheten blev mindre och mindre för varje minut som gick, så därför tror jag att det är något muskulärt som G kände av. Ingen värme, svullnad eller annat kunde vi hitta nånstans heller. Gissningsvis har buset i hagen i leran gjort sig känd i kroppen och jag får hoppas att det bara var en tillfällig känning han hade!

Istället fick Grizzlan en dag på Närsta spa! 😉 Jag tog fram Arnikaliniment och tog hela rygg/rumpa-partiet. Massage + värmelampa i ca 30 minuter och G njöööt. ♥

Ikväll ska fläcken få gå ut och promenera i ca 45 min – 1 timme och därefter en sväng till med Arnika.

G blev plötsligt en rödskäck! 😉
Avslappnad och nöjd när han fick gå tillbaka ut i hagen igen. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.