Långsamt åt rätt håll

Familjen är fulltalig igen här på hemmaplats, Volvon är lagad och min hand känns något bättre – fastän långtifrån bra. Den är ordentligt sämre nu än innan behandlingen så jag hoppas verkligen detta bara är en tillfällig set back, för jag har inte tid att vara enarmad såhär. Svullnaden har dock lagt sig så det går förhoppningsvis åt rätt håll, om än långsamt.

Grizzly har fått helvila måndag till onsdag och idag har snälla Anna gett Grizzlan en uteritt, vilket hon även ska göra imorgon. Jag längtar efter honom så ni kan inte ana, men jag kommer inte göra ett försök att rida/pyssla om honom förrän på lördag. Förhoppningsvis kan jag be om hjälp i stallet med de eventuellt för svåra sakerna, som att kratsa hovarna och spänna sadelgjorden.

Arwin ute på tur med sin pappa och sina hundar ♥
Arwins nya regn-outfits 🙂

Jag fyndade två uppsättningar regnställ till Arwin i helgen, en heloverall och ett set med byxa och jacka. Åsså regnvantar förstås. Det gäller till att börja preppa inför dagisstart ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.