Hittills en skitvecka

Såhär fick Arwins namnlappar se ut, när mamman fick bestämma. 😉

Den här veckan har startat med uppförsbacke. Hittills en skitvecka faktiskt, om jag får tycka.

I måndags fick jag ju en till behandling i min handled, men vad jag minns senast så kändes det helt okej dag 2. Dock inte denna gång… Jag har så ont i handen och armen så jag vaknar flera gånger per natt när jag råkar röra mig, och att jobba är en utmaning. Att ta hand om och rida Grizzly är omöjligt, vilket känns riktigt skit rent utsagt. Ofrivillig vila för honom, tyvärr. 🙁

I måndags kväll följde Arwin med A till Ö-vik, vilket skulle vara över en dag bara – men de är fortfarande kvar där. När de skulle åka hemåt igår kväll ville min kära Volvo inte vara med och betedde sig väldigt motorsvag, så den står just nu på verkstad och är inte sig själv på långa vägar. Bilar…

En lite skoj grej är i alla fall att jag nu beställt namnlappar till Arwins kläder inför dagisstart. 🙂 Titt så söta va?! 😀 Det lär ju i framtiden bli fotbollar, monster eller traktorer som motiv på dessa, när Arwin kan välja själv. Men så länge mamman väljer blir det pållar. 😉

Hoppas er vecka startat bättre än min!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.