Arwin med sin Panda och nyskodd

Skogsmullen Arwin ♥

Det sämsta med att vara tillbaka på jobbet är helt klart all tid man missar med Arwin. Välkommen till verkligheten tänker säkert många, men det är ett faktum – dygnet HAR för få timmar om man ska jobba heltid. 😉

Som tur är får jag bilder och filmer med rapporter vad det hittas på där hemma och det gör min dag. ♥

Arwin gör sitt bästa med att gå längs leriga och luriga skogsstigar fulla med fälla-krokben-rötter i sin väg, men han ger inte upp! Och han har den bästa vakten med sig, var han än går… Panda. ♥ Penny och Mini håller sig gärna någon meter ifrån, så de inte ska råka hamna under. 😉

Igår fin Fläcken nya snygga skor av sin hovslagare. Skön känsla för mig som vanligt och nu ska vi, trots det tråkiga vädret, försöka hålla fokus och träna på bra inför helgens tävling. Det är ju ett nytt program den här gången, ett jag ridit en gång tidigare (för dryga 2 år sedan) så lite genrep behövs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.