Gymnastik och småkusiner

Ridbanan var harvad och gymnastikövningar uppdukade och klara när jag kom till stallet idag. Sicken LYX!

Grizzlan tyckte dagens pass var jobbigt… Men, jättebra träning både för mig och G. Ni ser på bilden hur banan var förberedd när vi kom till stallet. 3-studs på varje långsida och galoppbommar på diagonalerna m.m. TACK Lina! 🙂

Små, låga studsserier och lite bommar att träna byten över. Det senare är något jag skulle behöva göra flera gånger i veckan. Jag behöver kunna ha bättre kontroll på banan över att landa i rätt galopp, eller att kunna byta galopp om vi landat i fel. Även för dressyren, såklart, så behövs inlärning av galoppombyte – även om det dröjer (länge, haha) innan vi har nåt sånt på tävling. 😉

Igår kväll kom min bror med familj på en liten snabbvisit så barnen lekte. Så skoj att Arwin börjar komma ”ikapp” nu eftersom han också är på benen och uppe och går. 🙂 Båda lekte på Arwins Bobbycar och hade så roligt tillsammans. ♥

Småkusinerna Manfred och Arwin. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.