Hopptränat hemma, v. 36 och anmält…

Igår stämde jag lite hastigt och lustigt träningsdejt, banträning, med stallägaren. Super att stå i stall med de som har betydligt mer rutin och erfarenhet! Vi byggde upp en liten bana som innehöll lite titt och en kombination.

Det känns att vi inte hoppat ordentligt på länge, för jag känner mig verkligen ringrostig… men vi tog oss runt på vår tävlingshöjd för dagen, 80 cm. Vi lyckades med några språng riktigt fina, tycker jag – och andra språng, inte riktigt lika fina… haha. Men, Grizzly är alltid världens bussigaste och hoppar! ♥

Jag har faktiskt anmält till tävling, så om två veckor är det dags! Förhoppningsvis får vi till ett par bra träningar innan dess. Jag kommer ju tyvärr vara borta flera dagar till veckan i Ö-vik, men jag tror vi kan fixa detta ändå. 🙂

Fina framben! 🙂

Som sagt, till veckan börjar jag jobba igen. Känns helt galet konstigt, men det blir nog bra. Jag har kvar min anställning på företaget i Ö-vik, men ska jobba från sundsvallskontoret på prov i 6 månader. Hoppas det funkar bra!

Hela familjen kommer därför att vara i Ö-vik från måndag till torsdag, så veckan kommer se ut nåt sånthär;

Söndag: Uteritt (Elaine)

Måndag: Uteritt alt. vilodag (Elaine)

Tisdag: Lättare jogg på ridbanan (Ida) Första arbetsdagen för mig!

Onsdag: Uteritt (Anna)

Torsdag: Uteritt (Anna)

Fredag: Dressyrträning för Anna B. (Elaine) Första arbetsdagen i Sundsvall för mig!

Lördag: Uteritt

Söndag: Hoppträning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.