Update om Grizzlan m.m.

Såhär såg Grizzly ut när jag tog in honom vid lunchtid för att rengöra ögonen igen. Stor förbättring mot gårdagen! Så himla skönt att det verkar vända direkt. Vi är lur på att det är blåsvädret som ställt till det för honom… Ibland är ju ögonen känsliga som tusan och det kanske blåst in sand eller nåt. Vem vet, de pratar ju inte så detta är såklart gissningar.

Jag har fått superhjälp av stallägarna som både igår kväll och i morse tittade till och tvättade hans ögon. TACK för hjälpen! ♥ Vanligtvis har jag kunnat åka själv fler gånger per dag, men nu när jag är ensam med Arwin är det lite svårare.

A kommer inte hem ikväll som planerat pga. sjukdom i familjen, så jag och Arwin står lite stand by om vi ska åka upp tidigare eller om det blir på måndag som planerat.

Jag kommer åka tillbaka till Grizzly senare i eftermiddag och rengöra ögonen igen. Sen eventuellt ta en promenad med honom. Imorgon tänkte jag skritta ut om han ser okej ut. ♥

Arwin och hans mormor var med till stallet idag och det finns massa skoj att leka med på gården. Det finns gunga, rutschkana och sandlåda bara för att nämna några saker. En riktig lek- och djurpark! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.