Struken…

Irriterade ögon på min älskade fläck.

Vi fick stryka oss från kvällens ”Pay and jump”. 🙁 När jag kom till stallet, pepp som få och hade förberett allt och redan öppnat upp hästtransporten för påstigning – så ser jag Grizzly i hagen liksom kisandes mot mig. Jag såg direkt att något inte var som det ska.

Vad som hänt är fortfarande oklart, men Grizzly var väldigt irriterad och svullen i båda ögonen. De rann ordentligt och det märktes att han var besvärad. Stackarn. Så vi fick stanna hemma istället och jag fick hjälp av gårdsägaren att spola rent ögonen.

De har lovat titta till G igen ikväll och jag åker dit så snart jag kan imorgon. Om det inte ser ut att bli bättre får jag kontakta veterinär, men jag HOPPAS detta ska vända fort. En flughuva fick han på sig också som skydd för flugorna, så jag hoppas hästkamraterna i hagen låter den sitta kvar. 😉

Skit också. Jag som var så taggad på lite hoppning ikväll, men fläckens välmående går före allt. ♥

Något positivt hände i alla fall ikväll. Vi har fått bredbandsuppkoppling! 😀 Det känns som en helt ny värld igen. TV, dator och härligt Wi-fi, haha. Efter tre månader utan är man liksom svältfödd på Youtubeklipp, min favvokanal Horse & Country och seriemaraton. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.