Ensam mamma söker…

Ensam mamma söker… en kock! 🙂 Ensam mamma i några dagar bara, men så lat som jag gått och blivit sen jag träffade A vad gäller matlagning – ja det tar nog alla rekord. A är den som lagar absolut mest mat i den här familjen och jag har vunnit på lotto vad gäller det kan man säga. 🙂 Känn ingen oro, Arwin får sin mat även när A är på resa. På något vänsters vis har vi tur att antingen bli bjudna på mat av släkt och vänner, eller så lagar jag helt enkelt hans mat. Men, som idag till exempel, har Arwin ätit blodpudding och korv till middag (en magisk mix som ni hör, som mamman INTE äter) och nu har han somnat för natten.

Jag går absolut inte omkring hungrig för det må ni tro, så oroa er inte för mig heller. För här sitter jag och skriver lite blogg samtidigt som jag äter direkt ur en nyöppnad nutellaburk. Ett glas kall mjölk till det. Mums! 😉 Kalorier får jag i mig så det räcker och blir över som ni hör, haha!

Ett av sprången igår på 70 cm. Vi fortsätter hoppa smått. 🙂
Två hinder på diagonalerna igen, trist med fantasin – men jag hade tidsbrist och ville bara kunna rulla lite. Kom gärna med hemmaövningar som man kan ”leka bana” på!

I övrigt sitter jag och planerar hur morgondagens banhoppningsträning (typ Pay and jump) med Grizzly ska roddas tidsmässigt. Arwins mormor ska vara barnvakt under tiden, så jag har egentligen lyxen att tidsplanera hur som helst. Här är det ju tusen gånger enklare med dressyrstart, då har man en fast exakt starttid. Inte med hoppning… Då ska man vara beredd på sin tur helt enkelt! Men med lite mer rutin så känns nog det tryggare också.

Jag och en stallkamrat plockade fram ett par små hinder igår och rullade på. Grizzlan kändes lite lat, men gjorde det han skulle. Han orkade i alla fall med att bocka lite efter första värmningssprången. 🙂

Vi är anmälda till en runda på 70 cm imorgon och det räcker som en liten träningsrunda. Det ska bli skoj med en liten utflykt igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.