Prep inför tävlingsdag imorgon

En bild från vår senaste tävling i Matfors.

Idag är en friseringens dag. Jag är först ut och ska, äntligen, få min kalufs uppfräschad. Vanligtvis har jag ett sånt hår som jag i stort sett bara behöver borsta ett par gånger i veckan, haha, men nu efter graviditet och allt småhår växer ut igen så har jag lätt till trassel och rufs. Ett besök hos Grizzlans medryttare, aka min hårfrisörska, blir nog bra! 🙂

Ida kommer hit när hon slutar jobbet idag och då ska vi först besöka vänner till henne, som har ett stall här på ön, vilka håller en öppet-hus-tillställning just ikväll. Sen bär det av till Grizzlan för hans prep inför tävlingsdag i Härnösand imorgon.

Först rider jag ett pass på ridbanan, sen ska jag putsa all utrustning och packa min hästtransport så det är klart. Grizzly, som bor ute dygnet runt fortfarande, får sin dusch och puts imorgon bitti innan vi lastar och åker. 🙂

Ida är försteknoppare som vanligt och det tackar jag för! Vi ska troligen testa sy knopparna denna gång, men jag har de vanliga gummibanden som backup om det behövs. Nu hänger ju inte vår poäng på hur knopparna ser ut, men visst känns det som man rider bättre om man även ser prydliga ut?! 😉

Imorgon är en tävling, men tävlar gör vi fortsatt mest mot oss själva. Det låter trist och lite mesigt, jag vet, men det är faktiskt så. Det jag ska fokusera på är att försöka våga rida på mer, ha mer energi till varje moment men ändå inte göra avkall på att G ska vara lydig och mjuk. DET är vårt mål med morgondagen, sen får vi se vilka poäng det ger oss.

Håll tumme är ni snälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.