Nu dammar vi av hoppskorna!

I stallet där jag står nu är det främst tjejer som tränar och tävlar hoppning med sina hästar, och det smittar av sig! 🙂 Likväl som det smittade av sig när jag stod i Skule i vintras.

För att komma igång ordentligt har jag nu anmält mig till hoppträningar på närliggande ridcentret, anmält till banträningshoppning på närliggande klubb och sist men inte minst – anmält till tävling! 🙂 Jag ska också höra med vår tidigare hopptränare om vi kan få ta nån träning för henne också, innan tävlingen helst. Vi dammar av hoppskorna ordentligt!

Det gäller att jag får till vardagen med Arwin och det verkar som det är onsdagar som blir den träningsdag som har en bokad tid som krockar lite med hans läggning, men det ska säkert lösa sig.

Först ska vi fokusera på att vara långbent och stiligt dressyrekipage till helgen, och vi har ju fler dressyrtävlingar i höst att se fram emot också. Att kombinera dressyr- och hoppträning och tävling tycker jag bara är skoj. Den ena grenen hjälper den andra framåt också! 🙂

Om jag inte sagt det förut… jag har världens roligaste hobby!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.